Birthe's Madside

 

Koteletter i pakker
4 personer
  • 4 nakkekoteletter
  • 30 g smør
  • 1 lille løg
  • 100 g champignoner
  • 1 stor tomat
  • salt og peber

Dup koteletterne tørre og steg dem i 2 minutter på hver side i halvdelen af smørret Læg hver kotelet på et stykke alufolie. Skær løg og champignoner i skiver og svits dem i retsen af smørret. Fordel løg og champignoner over kødet. Skær tomaten i fire skiver og læg en skive i hver pakke. Drys med salt og peber på og luk pakkerne, som når bageren pakker kager ind. Sæt pakkerne i ovnen på en plade i ca. 15 minutter ved 200 grader. Server pakkerne direkte fra ovnen, så hver især åbner sin pakke. Bagte kartofler og grøn salat passer til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside