Birthe's Madside

 

Koteletter med chiliris
4 personer
  • ¼ tsk peber
  • 10 g smør
  • ½ spsk olie
  • 4 koteletter
  • Chiliris:
  • ½ lille chilipebber
  • ½ spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 4 dl løse ris
  • 6 dl vand med bouillon
  • Dildsauce til salat:
  • 3 dl youghurt naturel/fløde 9%
  • 1 bundt dild

Chiliris: Hak chilipebren fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca 20 min.

Dildsauce: Skyl dilden og hak den fint. Bland den i youghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.

Koteletter: Drys koteletterne med peber. Brun dem ca et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca 4 min på hver side.

Tilbehør: F.eks. salat af snittet Iceberg salat (eller kinakål) og tynde agurkeskiver.

 

 

Birthe's Madside