Birthe's Madside

 

Koteletter med karrysauce
4 personer
  • 4 koteletter
  • 10 g smør/margarine
  • 1 ds. ananas (ca. 100 g)
  • 2 bananer
  • 1 peberfrugt
  • 10 g smør
  • Karrysauce:
  • 15 g smør/margarine
  • 1 lille løg
  • 1-2 tsk karry
  • 2½ spsk hvedemel
  • ca. 4 dl bouillon
  • Tilbehør:
  • løse ris
  • blandet salat
  • evt. mangochutney

Koteletter: Drys friskkværnet pebr på begge sider. Brun dem ½ min. på hver side ved god varme. Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side. Drys salt på. Tag koteletterne af panden, hold dem varme.

Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas i terninger - gem ananaslagen. Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min. Tag dem af. Rist bananskiverne et øjeblik. Læg fyldet på koteletterne ved servering.

Karrysauce: Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min. Tilsæt mel og rør godt. Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min. Smag til med lage fra ananas, salt og peber.

 

 

Birthe's Madside