Birthe's Madside

 

Koteletter med rodfrugt
Hovedretter, svinekød 4 personer
  • 4 koteletter
  • 75 g smør eller margarine
  • Salt og peber
  • Rodfrugter:
  • 2 gulerødder
  • 1 pastinak
  • 1 persillerod
  • 1/4 selleri
  • 2 porrer
  • 1 persillebundt
  • Timian
  • 1 dl boullion
  • 1 dl cremefraiche

Skræl rodfrugterne og rov dem groft. Snit porren fint. Svits grøntsagerne i lidt fedtstof under omrøring. Tilsæt hakket persille, timian, boullion og cremefraiche, varmes godt, krydres med salt og peber. Steg kotelletterne. Spises med brød eller kartofler.

Kilde: Hjemmet (note: jeg droppede boullionen og brugte 2 dl cremefraiche ~ så bliver det ikke så sjappet)

 

 

Birthe's Madside