Birthe's Madside

 

Kreolske koteletter
Grisekød 4 personer
  • Koteletter:
  • 600 g koteletter
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • ½ tsk cayennepeber
  • ½ tsk edelsüss paprika
  • 25 g smør
  • Grønsagssauce:
  • 100 g zittauerløg i både
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler
  • 1 grøn peberfrugt i lange strimler
  • 1 dåse flåede tomater ( 400g)
  • 1 tsk engelsk sauce
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g kvark 4,5%
  • 1 spsk hvedemel
  • Tilbehør:
  • Løse ris.

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayennepeber og paprika. Lad smørret gyldne på en pande og brun koteletterne ca. 2 min på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Grønsagssauce: Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt på panden og svits det i ca. 4 min. Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt, peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge vidre undeer låg i ca. 5 min. Tag koteletterne op og hold dem varme. Rør kvark og mel sammen og kom jævningen i saucen. Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til. Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.

Kilde: Karolines Køkken 5

 

 

Birthe's Madside