Birthe's Madside

 

Løgfars
4 personer
  • 500 g hakket kalv- og flæsk

  • ¾ dl rasp

  • 2½ dl mælk

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk fintreven citronskal

  • peber

  • 500 g skalotteløg

  • 1 bundt hakket persille

  • 1 fed hakket hvidløg

  • 15 g smør

Rør kødet til fars med rasp, mælk, salt, citronskal og peber. Lad farsen hvile i køleskabet i ½ times tid. Kog løgene i ca. 3 minutter, afkøl dem lidt og pil dem. Kom farsen i et fladt ovnfast fad. Stil løgene ned i farsen. Bland persillen og hvidløg og drys det over løgene. Fordel smørklatter over til sidst og sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader på midterste rille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside