Birthe's Madside

 

Makaronipie 2
  • ½ pakke makaroni (120 g)

  • ca. 2 liter vand

  • 2 tsk salt

  • 40 g margarine

  • 1 dl fløde

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk peber

  • 2 æg (blommer+hvide)

  • 150 g skinke

  • 1 løg

Makaroni knækkes og koges i vand + salt ca. 8 minutter uden låg. Makaroni hældes i en sigte, overhældes med koldt vand et øjeblik. Margarine smeltes og blandes med fløde, krydderier og æggeblommer. Skinken hakkes, løget rives og tilsættes. Æggehviderne piskes stive, vendes i. Makaroni lægges i bunden af et smurt ildfast fad, æggemassen hældes over. Bages ved 175 grader i ca 30 minutter.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside