Birthe's Madside

 

Mandelkoteletter med appelsinkål
4 personer
  • 4 pæne svinekoteletter

  • salt

  • peber

  • 1 sammenpisket æg

  • 50 g mandelflager

  • 25 g smør

  •  

  • Appelsinkål:

  • 150 g champignoner

  • 1 kinakål

  • 1 appelsin

  • 25 g smør

  • salt

  • peber

Bank koteletterne let med håndroden og drys dem med salt og peber. Vend koteletterne i æg og dernæst i mandelflagerne. Klap mandelflagerne lidt ind i koteletterne, så de bliver siddende. Steg koteletterne på panden i 3.4 minutter på hver side, afhængig af koteletternes tykkelse.

Appelsinkål: Rens svampene og skær dem i skiver. Snit kinakålen fint. Skyl appelsinen. Riv halvdelen af skallen fint, pres saften af hele appelsinen. Svits svampene et par minutter i smørret. Tilsæt kål og appelsinskal og lad det snurre i 4-5 minutter, til kålen er faldet lidt sammen. Kom appelsinsaften ved og smag kålen til med salt og peber.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside