Birthe's Madside

 

Mandelschnitzel
Grisekød, Kød, Pasta - Personer: 4
  • 600 g Skært Svinekød
  • 1 Æg
  • 3 Spsk Grahamsmel
  • 40 g Mandelflager
  • 75 g Smør
  • ½ dl Olie
  • 100 g Nybælgede Grønne Ærter
  • 200 g Hvidløgspasta
  • Friskkværnet Sort Peber
  • Salt

Skær Kødet i 4 Skiver, bank det og kryder det på begge sider med salt og peber. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og bland mel og mandler på en anden tallerken. Vend først kødet i ægget og derefter i mandelblandingen. Tryk kødet godt ned i det, så paneringen sidder fast. Varm smør og olie på en pande og brun kødet på begge sider, skru ned og lad det stege ved svagt blus i 6-7 min. Kog Pastaen efter anvisningen på posen og server schnitzlerne sammen med de friske sprøde ærter, pastaen samt fedtstoffet fra panden

Kilde: Henrik Nielsen, 10 Jul 93

 

 

Birthe's Madside