Birthe's Madside

 

Min flytte hjemmefra-gryderet
ca 6-8 personer

Skær svinemørbraderne i skiver på 1½ cm og brun dem ved kraftig varme i 2 minutter. Tag dem af og drys med salt og peber. Pil og hak løg og hvidløg. Kom dem op i samme gryde og i samme olie og lad dem stege glasklare. Skyl og rens peberfrugterne. Skær dem i kvadratiske stykker på 2x2 cm og kom dem op i gryden til løgene. Når det hele har stegt i nogle minutter, tilsættes paprika, basilikum, flåede tomater, tomatkoncentrat og kødet. Det hele simrer ved svag varme under låg i ca. 45 minutter. Champignonerne renses og skæres i halve og tilsættes sammen med fløde. Retten skal koge i yderligere 5 minutter og smages til med salt og peber.

Tilbehør: Ris og grøn salat.

Kilde: Carsten Samuelsen

 

 

Birthe's Madside