Birthe's Madside

 

Mørbradkoteletter med pasta og tunfiskesovs
Hovedretter, Svinekød, Pasta, Gæstemad, Fisk - Personer: 4
  • 1 stor svinemørbrad
  • smør og olie til stegning
  • 1 dåse tun i olie
  • 2 dl fløde 13%
  • 1½ dl bouillon
  • 10 sorte oliven
  • 1 bundt persille

Skær den afpudsede mørbrad i tykke skiver og pres dem let ud med hånden. Steg dem i brunet smør og olie 4-5 min. på hver side. Drys med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme. Mos tunfisken sammen med lidt af fløden og findel den i blenderen med resten af fløden. Kog panden af med bouillon og lad den koge lidt ind, før tunmosen kommes på og varmes igennem. Smag til med salt og peber og hæld den ved kødet. Drys med hakket persille og servér med snittede oliven og kogt, frisk pasta

Kilde: Stine Hansen, 20 Aug 93

 

 

Birthe's Madside