Birthe's Madside

 

Mørbrad med æbler og karrysauce
3 personer
  • Tilbehør:

  • 2 æbler

  • 1 tsk olie

  • 150 g grønne bønner

  • 250 g båndpasta

Energi pr. person: 2710 kj = 645 kcal.

Skær mørbraden i 6 lige store stykker og tryk dem lidt flade. skær løg og hvidløg i skiver. skræl og udkern æblet, og skær det og tomaterne i grove stykker. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 1 minut på hver side, skru ned og steg dem yderligere 3-4 minutter på hver side. Læg dem i et fad. Kom hvidløg, løg,æble og tomat på panden og sauter det ved middelvarme 5 min-utter under hyppig omrøring. Tilsæt bouillon og karry og kog 5 minutter. Hæld det i foodprocessor og blend det med friskost. smag til med salt og peber. Hæld saucen over kødet eller server den til. (saucen kan holdes varm i en skål i vandbad, men den må ikke koge). Udkern æblerne til tilbehøret med en kernehusudstikker og skær dem hver i 6 ringe. Rist dem i olie på panden, til de er gyldne og møre. Læg dem ved kød og sauce sammen med de grønne bønner. server båndpasta til.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

 

 

Birthe's Madside