Birthe's Madside

 

Mørbrad med estragonsauce
4 personer
  • 2 medium svinemørbrader, ca. 700 g
  • hvedemel
  • salt, peber og paprika
  • smør til stegning
  • Sauce:
  • 2 løg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 dl bouillon
  • 1 spsk frisk hakket estragon
  • 1/4 liter piskefløde
  • Tilbehør:
  • Nye kartofler med et drys frisk persille og guldøl.

Mørbrad skæres i tykke skiver, sættes på højkant og klappes med kærlig hånd. Vendes i mel tilsat salt, peber og paprika efter behag. Brunes i smør, og gemmes til senere.

Sauce: Gyldn de snittede løg på panden. Tilsæt hvidvinseddike, sennep, bouillon, esdragon og piskefløde. Kog det igennem, og læg mørbraden tilbage. Lad det simre i ca. 1 kvarter.

 

 

Birthe's Madside