Birthe's Madside

 

Mørbrad med grøntsager og mandler
2-3 personer
  • Tilbehør:

  • ris f.eks. basmati

Skær mørbraden i skiver á ca. 2 cm tykkelse og brun dem i smør tilsat olie. Skær porrer og gulerødder i stimler og svits dem let på panden sammen med bønnerne. Hæld bouillon ved og tilsæt kødet, kog i ca. 5 min. Tilsæt timiankvist og rødvin og kog retten i yderligere 10 min. Smut mandlerne og vend dem i lidt olie. Læg dem på et stykke bagepapir. Rist mandlerne gyldne i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min. Drys dem med salt. Kog risene som angivet på emballagen. Fjern timiankvisten fra gryderetten og smag til med salt og peber.

Server de kogte ris med gryderetten og drys mandlerne over.

Kilde: Steen Jørgensen

 

 

Birthe's Madside