Birthe's Madside

 

Mørbrad med sennepsestragonsauce
4 personer
  • svinemørbrad, ca. 600 g

  • dijonsennep

  • estragon

  • smør til stegning

  • Sauce:

  • 1 spsk. frisk hakket estragon eller 1 tysk tørret

  • ¼-½ liter piskefløde

Mørbrad skæres i små skiver, der bankes flade. De smøres med dijonsennep på den ene side, og drysses med estragon. Læg dem på panden med senneppen nedad og brun dem. Imens smøres sennep og drysses estragon på den side der vender opad. Vend skiverne og brun dem. Tag dem op, læg dem i et ildfast fad, kog panden af med piskefløde, og hæld det over skiverne i fadet. Sæt det hele i ovnen ca. 15 minutter ved 175°.

Servering: Ris, prøv f.eks. Brugsens blanding af vilde ris og parboiled ris.

Kilde: Benny Brostrup Andersen

 

 

Birthe's Madside