Birthe's Madside

 

Mørbrad- og rejespid
Grill, Mørbrad, Svinekød, Skaldyr, Hovedretter - Personer: 4
  • 1 svinemørbrad
  • 12 store rejer med skal, dybfrosne
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 12 laurbærblade
  • Marinade:
  • 1 knivspids salt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 2½ dl rødvin
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk Worchestershiresauce

Pil og knus hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Fjern hinderne fra mørbraden, skær den i stykker 4 x 4 cm og kom dem i marinaden. Bland og lad det stå koldt 2-3 timer. Skær peberfrugten i store terninger og dup rejerne fri for væde - de skal ikke pilles. tag kødet op af marinaden og sæt dem på spid skiftevis med rejer, peberfrugt og laurbærblade. Lægges på grillen i 10-12 min, vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside