Birthe's Madside

 

Mørbradspid med tomatris
Grill, Mørbrad, Svinekød, Hovedretter - Personer: 4
  • Mørbradspid:
  • 600 g svinemørbrad
  • 150 g champignons
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk olie
  • Tomatris:
  • 2 dl langkornede ris
  • 1 dl smuttede mandler
  • 5 tomater
  • salt og peber
  • 1 stort løg
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 2 spsk olie

Mørbradspid: Skær kødet i passende stykker, og sæt det skiftevis med champignons og forårsløg på grillspid. Pensl med olie og soyasauce, helst i god tid før de lægges på den varme grill. Vendes jævnligt under stegningen, som er på ca. 15 min.

Tomatris: Kog risene på løse ris (følg brugsanvisningen på pakken). Hak det pillede løg og svits det i olien på panden sammen med hvidløg. Skær tomaterne i både og kom dem på. Tilsæt mandler og kogte ris, lad det varme igennem og smag til med salt og peber.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside