Birthe's Madside

 

Mørbrad stegt som vildt
Mørbrad, hovedret, vildt 4 personer
  • 1 stor mørbrad uden hinde
  • 3 skiver røget flæsk eller Bacon
  • Smør
  • 3 dl kaffefløde
  • 2 dl piskefløde
  • Kinesisk soya
  • 2 spsk ribsgelé
  • Salt og peber
  • Kartofler

Det røgede flæsk eller bacon skæres i terninger og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgel‚ og kinesisk soya. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 minutter. Mørbraden tages op og i panden laves sovsen med piskefløde og lidt mere ribsgel‚. Sovsen tilsættes kulør og kinesisk soya. Skal sovsen være tyk skal den jævnes. Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin, 20. Feb. 96.

Martin Koch Villefrance, 28/2-96.

 

 

Birthe's Madside