Birthe's Madside

 

Nakkefilet i folie
4-6 personer
  • 1 kg nakkefilet

  • ½ tsk salt

  • peber

  • 1 fed presset hvidløg

  • 25 g smør

  • 2 spsk hakket persille

  • ½ snittet porre

  • 1-2 dl fløde

  • 2 spsk hakket persille

  • salt

  • peber

Gnid kødet med salt og peber og læg det på den blanke side af et stykke alufolie. Rør hvidløg, smør og persille sammen og smør det på kødet.. Drys med snittede porrer over. Pak kødet ind i folien, som en konditorpakke og sæt den i ovnen 1¼ - 1½ time ved 200 grader. Åbn forsigtigt pakken i den ene ende og hæld skyen i en gryde. Tilsæt fløden og varm saucen i gennem. Smag til med salt og peber og jævn evt. med 1 tsk Maizena, hvis de fortrækker en jævnere sauce. Skær kødet i skiver og server det med saucen samt persille kartofler og grøn salat eller hvidkålssalat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside