Birthe's Madside

 

Nakkefilet med bagte rodfrugter
  • Ca.1 til 1,5 kg nakkefilet marineres i: (sammensætning er en smagssag - men prøv dig frem - smag på marinaden)
  • Soya
  • Presset hvidløg
  • Reven frisk ingefær
  • Chili
  • Honning
  • Frisk koriander
  • salt Peber
  • Tilbehør:
  • Kartofler
  • Rødbedder
  • pastinak
  • Salat af "grønne" grøntsager med en olie-eddikedressing
  • brød

Kødet marineres mindst 4 timer helst natten over. Kødet plus marinaden kommes i en stegepose - og kommes i ovnen ved 200 grader i 40 min pr. kilo. Hviler i posen ca. 25 minuter.

Sovs: Marinaden og piskefløde koges "tyk". Rodfrugterne skal alle i ovnen godt en time.

 

 

Birthe's Madside