Birthe's Madside

 

Nakkekoteletter i tomat-olivensauce
Hovedret, italiensk, svinekød 4 personer
  • 4 nakkekoteletter
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
  • 1 spsk majsstivelse
  • 100 g champignon
  • 3 kartofler
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 2 dl hvidvin
  • 50 g oliven
  • Tilbehør:
  • Madbrød og salat

Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.

Tilberedningstid: 40 min heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. pers: 2960 kilojoule (707 kcal)

Energifordeling: Protein 23% - 40 g kulhydrat 41% - 71 g fedt 32% - 25 g alkohol 4% - 2 g

 

 

Birthe's Madside