Birthe's Madside

 

Nakkekoteletter med honning og chutney
  • 4 nakkekoteletter
  • 1-3 skefulde honning
  • 125 g champignoner
  • paprika
  • peber
  • 30 g smør
  • 4 skefulde mango chutney
  • suppe eller rødvin
  • mel
  • perleløg

De fire nakkekoteletter skæres ud i 2x2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i mel. I en pande smeltes smørret og kødet brunes heri. Efter bruningen tilsættes honning og mango-chutney. Tilsæt lidt rødvin eller suppe. Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min ved svag varme. Rens og halver champignonerne. Kom dem på panden og lad dem stege med i fem minutter. Kom evt. nogle perleløg sammen med champignonerne. Smages til med lidt peber og/eller mango-chutney. Løse ris er yderst velegnede til denne ret.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside