Birthe's Madside

 

Oliven i fars
12 personer
  • ½ kg hakket skinkesmåkød
  • ca. 2 dl rasp
  • 1 dl mineralvand
  • 1 dl fløde
  • 1 æg
  • salt
  • citronpeber
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ca. 300 g fyldte oliven
  • smør
  • olie

Rør 4 spsk rasp sammen med mineralvand og fløde og lad det trække 10 minutter. Rør det hakkede kød, æg, krydderier, revet løg og knust hvidløg i og lad farsen hvile 30 minutter. Afdryp oliven. Form farsen til små kugler med melede hænder, stik en oliven i hver og luk farsen til. Rul kuglerne i letsaltet rasp og steg dem brune i smør og olie. Læg dem på fedtsugende papir. Kuglern kan steges dagen før og varmes i et enkelt lag i ovnen ved 175-180 grader. Serveres med brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside