Birthe's Madside

 

Onkel Pouls ret
4 personer

Peberfrugterne skæres i strimler på ca ½ x 3 cm, det kan gøres i god tid. Skær kødet i strimler a ca 1 x 3 cm tykkelse. Sæt stegepanden,(støbejernspande er det bedste at bruge.) på den højeste varme, kom lidt oliemargarine eller andet stegeolie når panden sættes på. Kom kødet i panden, svits kødet til det er gennemstegt under stadig omrøring ca 3-5 min. Når kødet er stegt kom da peberfrugtsnitterne oven i kødet på panden, mem husk at peberfrugtens også skal varmes igennem 3-5 min. Hæld bønnespirerne med i til sidst.

Servering: Server retten straks, for grønsagerne skal være sprøde. Serveres med løse ris og eller flytes. Retten kan også laves med kyllinge- eller kalkunkød.

Kilde: Poul Dylmer

 

 

Birthe's Madside