Birthe's Madside

 

Orientalsk gryderet
Hovedret, svinekød 4 personer
  • ½ kg svinesmåkød
  • 1 løg
  • 2 porrer
  • Olie
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk peber
  • 3 dl bouillion
  • 1 spsk soya
  • 1 dl cremefraiche

Skær løg og porrer i ringe, svits dem i olie og lad det simre ca 10 min under låg. Bland mel og krydderier, skær kødet i tern og vend det heri. Brun kædet på en pande og læg det herefter i gryden. Kog panden af med bouillon, hæld det i gryden og tilsæt soya. Lad retten småkoge under låg i 30-45 min., eller til kødet er mørt. Hvis retten virker tør, tilsæt da mere vand. Rør cremefraichen i lige inden serveringen og smag til med salt og peber. Serveres med ris.

 

 

Birthe's Madside