Birthe's Madside

 

Ostegratinerede svinekoteletter
  • 4 svinekoteletter

  • 1 spsk smør

  • salt, peber, paprika

  • fedtstof til fadet

  • 1 æble i både

  • 1 grøn peberfrugt

  • 4 skiver ost

  • 500 g kogte kartofler i skiver

  • smør

  • 1 finthakket løg

  • 1 tsk kommen

Steg kartoflerne ca 3 min på hver side i fedtstoffet, drys paprika over, krydder med salt og peber, og læg koteletterne i et smurt ovnfast fad. Læg æblebåde og ringe af grønpeberfrugt over kødet og dæk med osten. Steg kartoffelskiverne i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen. Læg de stegte kartofler ved siden af kartoflerne. Sæt fadet i ovnen ca 15 min ved 250 grader.

Servering: Der serveres salat og flute til.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside