Birthe's Madside

 

Ostindisk karry
  • 1 kg flæskesmåkød
  • 25 g margarine
  • 1 spsk karry
  • 3-4 løg
  • ¼ tsk paprika
  • ¼ tsk peber
  • 3 tsk salt
  • 100 g rosiner
  • ca. 6 dl vand
  • ¼ liter fløde
  • ½ kg æbler i terninger
  • Tilbehør:
  • løse ris
  • rå champignonskiver
  • hakkede løg
  • rød eller grøn peber i terninger
  • agurketerninger
  • rødbedeterninger
  • kokosmel
  • ristede mandler
  • bambusskud
  • palmemarv
  • syltede ingefær
  • ketchup
  • chutney
  • karry
  • paprika
  • sød chili
  • cayennepeber

Kødet skæres i terninger og brunes i margarinen. Karry og løg skåret i terninger svitses med. Krydderier, rosiner, vand og fløde tilsættes. Retten småkoger ca. 1 time, til kødet er mørt. Æblerne koger med de sidste 10 min.

 

 

Birthe's Madside