Birthe's Madside

 

Pablos gryde
4 personer
  • 400 g strimler af brystflæsk eller skinkekød

  • 2 løg

  • 1 porre

  • 1 gulerod

  • smør

  • 1 tsk karry

  • ca. 3 dl bouillon

  • 2 spsk soja

  • ½ spsk vinaigre

  • ½ tsk ingefær

  • 1 tsk paprika

  • 2 æbler

  • 2 bananer

Serveres med ris.

Kødet skæres i strimler og brunes i en gryde med grønsagerne i skiver og karry. Heri blandes bouillon, eddike, soja og krydderier, dette småkoger, til kødet er mørt, i ca. 35 minutter. Smages til og til sidst blandes æbler i mindre stykker samt bananer i skiver i og gryden varmes igennem og smages til. Fin ret med løse ris.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside