Birthe's Madside

 

Paprika-schnitzel
4 personer
  • 4 skinkeschnitzler
  • 2-3 store løg
  • 40 g smør/marg./olie
  • ca. 1 spsk paprika
  • evt. 1 tsk timian
  • 1 dåse tomater
  • 2 dl bouillon
  • 1 bæger cremefraiche
  • salt, peber
  • 1 tsk sukker

Sauce: Løgene hakkes groft og svitses. Paprika evt. timian, tomater med saft og bouillon tilsættes, og det hele simrer ved svag varme i 10 min. Cremefraiche piskes i saucen, som smages til med salt og peber.

Schnitzlerne steges på panden i ca. 50 g smør/marg./olie 4-5 min. på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

Schnitzlerne anrettes i den varme sauce og kan f.eks. serveres med løse ris eller kartofler.

Kilde: Eva Hauschildt Sørensen

 

 

Birthe's Madside