Birthe's Madside

 

Paprikakoteletter med spinat
4 personer
  • 4 koteletter
  • 10 g smør/margarine
  • ½ spsk olie
  • Paprikasauce:
  • 1 stort løg
  • 1½ spsk hvedemel
  • 1 tsk paprika
  • 1 dl fløde 13%
  • 1½ dl vand
  • 200 g hele spinatblade (evt frost)
  • Tilbehør:
  • pasta
  • grøn salat

Varm ovnen op til 200 grader. Brun koteletterne i gyldent fedtstof et halvt minut på hver side ved god varme på en pande og tag dem op. Hak og svits løget i det tiloversblevne fedtstof. Drys mel, paprika og lidt salt over og lad det varme igennem under omrøring et par minutter. Fjern panden fra varmen, hæld fløde og vand i og pisk saucen igennem. Læg blacherede spinatblade i et ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå spinaten og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 min.

 

 

Birthe's Madside