Birthe's Madside

 

Pastabac  
4 personer

Let og hurtigt at lave. Det er min egen favoritopskrift.

  • 1 stk røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern

  • 1 stor bakke champignon

  • 1 broccolihoved

  • 1 Mornay sauce

  • ½ l piskefløde

  • revet mozarellaost

  • 2 pk. frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde

Svinemørbrad, varmes i smør på panden. Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden. Herefter kommes små brocollibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.

Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande. Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornay sauce. Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min. Og så er det klar til servering.

Kilde: Janne Sanne Gisselbæk

 

 

Birthe's Madside