Birthe's Madside

 

Schweizerkoteletter
4 personer
  • 4 pæne svinekoteletter

  • salt

  • peber

  • 4 skiver røget filet

  • 4-8 skiver mellemlageret ost

  • 2 tomater

  • 1 tsk basilikum

  • 1½ dl bouillon

Saml koteletterne og sæt dem på højkant på en pande med fedtsiden nedad. Lad npget af fedtet smelte af og læg så koteletten ned. Brun dem på begge sidder og krydr dem med salt, peber og basilikum. Læg koteletterne i et ovnfast fad. Læg 1 skive røget filet, 2 skiver tomater og 1-2 skiver ost ovenpå hver kotelet. Kog panden af med bouillon og hæld skyen i fadet. Sæt koteletterne i ovnen på midterrillen i 15-20 minutter ved 200 grader. Hvis koteletterne er kolde når de sætter dem i ovnen skal de have 5 minutter længere.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside