Birthe's Madside

 

Sebastians pølsegryde
4 personer
  • 8 rå mellemstore kartofler

  • 1 glas champignoner i skiver eller 250 g friske

  • 2 løg

  • 1 dåse tomater

  • 1½ dl kaffefløde eller mælk

  • salt lidt timian

  • 1 spsk dansk sennep

  • 6-8 wienerpølser eller bayerske

  • 500 g blandede frosne grønsager

Løget hakkes, svitses i lidt smør med de friske champignoner i skiver eller de afdryppede fra dåse. Kartoflerne skrælles, skæres i små terninger og blandes i gryden sammen med dåsetomater. Småkoger i 5-6 minutter, inden krydderierne, de frosne grønsager og pølsernbe blandes i. Koges igennem med fløden, smages til. Serveres med brøndkarse eller. Persille. De kan i stedet for de blandede grønsager tilsætte mange terninger rå gulerødder.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside