Birthe's Madside

 

Sennepsmørbrad
Svinekød 4 personer
  • 600 g svinemørbrad
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 1½ dl vand
  • 1½ dl cremefraiche 18%
  • 2 tsk hvedemel
  • 2 spsk finthakket chalotteløg
  • 2 spsk grov dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • Tilbehør:
  • Pasta, broccoli og gulerødder.

Puds mørbraderne for sener og hinder. Skær dem i små skiver ( ca. 1 cm. tykke ) og tryk dem lidt flade. Steg skiverne i gyldent smør på en pande ca. 1 min på hver side ( 2 min ialt ). Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. Kog panden af med vand. Rør cremefraiche og mel sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Kom chalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. Smag til med salt.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside