Birthe's Madside

 

Sennepsstegt svineskank
4 personer
  • 2 svineskanke skåret fra køllen
  • saft og reven skal af 1 citron
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 4 nelliker
  • 2 spsk groft salt
  • ½ spsk peber
  • 1 bundt salvie
  • 4 laurbærblade

Findel samtlige krydderier i en morter eller i en foodprocessor, tilsæt citronsaft, honning og sennep efterhånden for at opnå en tæt pasta. Snit skankene grundigt i sværen ( 1/2 cm's mellemrum). Gnid krydderblandingen i snittene, pak skankene ind hver for sig i bagepapir. Luk papiret med hæftemaskine. Bag skankerne i tre timer ved 135 grader. Pak dem ud (gem væden til sauce) og steg dem herefter sprøde ved 250 grader. Lad kødet hvile i 10 minutter før det serveres, med sauce og grønsager som ved Skinkesteg, eller efter lyst.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside