Birthe's Madside

 

Skinke/grønsagsfyld til pandekager
  • 50 g finthakket løg
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 200g squash
  • 100g rød peberfrugt i terninger
  • 100 g champignoner i kvarter
  • 200 g hakkede tomater
  • 100g skinke i tern

Kom løg og hvidløg i en skål sammen med olien. Mikrobølg ved 900W i 2 minutter. Del squashen to gange på langs og skær den i kvarte skiver. Kom dem i skålen sammen med peberfrugt og champignoner. Mikrobølg 900W i 3 minutter. Hæld tomaterne op i en sigte og lad dem løbe godt af. Kom dem i en skål sammen med skinken og mikrobølg ved 900 W i 2 minutter. Smag til.

I en gryde: Sauter grønsagerne i 2 spsk olie, til de er bløde. Tilsæt de velafdryppede tomater og skinken. Varm igennem.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside