Birthe's Madside

 

Skinke med krydret sauce
4 pers.
  • Beregn ca. 2 skiver mager, røget skinke pr. pers.
  • 1 blomkål
  • 3 løg
  • ca. 3 dl vand
  • lidt salt
  • Sauce:
  • 3 dl ymerlidt karry
  • 1 spsk sennep
  • lidt hakket dild
  • ca. 150 g rejer
  • Pynt:
  • 2 tomater
  • lidt dild

Blomkålet plukkes i store buketter og løgene skæres i grove terninger. Det hele kommes i en gryde med en anelse salt. Kom vandet på og lad et dampe under låg ved svag varme. Blomkålet skal være sprød. Blomkål og løg hældes i en sigte, afdryppes lidt og kommes på et fad. Skinken arrangeres over grønsagerne, og det hele pyntes med tomat og hakket dild.

Saucen: Ymer, karry, hakket dild og sennep piskes sammen, og rejerne vendes heri.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside