Birthe's Madside

 

Skinkerisotto
4 personer
  • 5 dl oksebouillion
  • 2 dl langkornede ris
  • 200 g røget skinke
  • ca. 5 cm af det grønne af en porre
  • 2 dl grønne ærter
  • 2 spsk smør, margarine el. olie
  • ½ ds. løse majs
  • 1-1½ tsk italiensk salatkrydderi (origano, paprika, salt og peper kan også bruges i stedetfor)
  • ½ rød peberfrugt

Bring bouillion i kog og tilsæt risene. Lad dem koge under tætsluttende låg 20 min. Skær skinke og peberfrugter i små tern og porren i skiver. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits skinke, peberfrugter og porrer ca 5 min. Tilsæt majs og ærter, drys med salatkrydderi og lad det stege et par min. Rør skinkeblandingen i risene og smag det til med salt og peber. Drys med persille og server.

 

 

Birthe's Madside