Birthe's Madside

 

Skinkeruller i tomatsovs
4 personer
  • 4 skinkeschnitzler á ca. 150 g
  • 8 skiver mager bacon
  • 1 citron
  • 4 blade frisk salvie
  • 25 g smøe
  • 1 løg i skiver
  • 1 dl tør hvidvin
  • 1 dåse flåede tomater
  • mel bomuldssnor

Schnitzlerne bankes forsigtigt ud- de skal være ret tynde. Dryppes med lidt citronsaft. Et blad salvie lægges på hver. To skiver bacon lægges på hver. Rulles stramt sammen og ombindes med bomuldsgarn. Smør smeltes i en tykbundet gryde. Løget svites heri. Rullerne vendes i mel og brunes på alle sider. Vin og letknuste tomater tilsættes. Simrer under tæt låg i 45 minutter.Rullerne tages op, tråden fjernes. Lægges på et varmt fad. Saucen koges lidt ind, smages til og hældes over. Pasta passer godt til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside