Birthe's Madside

 

Skinkestrimler med Bombay risblanding
2 personer
  • 500 g skinkestrimler

  • 2 spsk sesamfrø

  • 1-2 tsk karry

  • olie til bruning

  • 2 dl bouillon eller vand

  • 500 g Marco Polo Bombayrisblanding

  • 1 rødt æble i både

  • salt

  • peber

  •  

  • Tilbehør:

  • 1 lille bæger yoghurt naturel

  • karry til drys

  • baguettes

Kom skinkestrimler i en plastpose med sesamfrø og karry og ryst det godt sammen. Brun skinkestrimler i olie på en pande, vand af og til i kødet og fortsæt med at stege ca. 4 minutter. Hæld bouillon ved og kog kødet igennem. Tilbered Marco Polo Bombay risblandingen efter pakkens anvisning. Bland det med kødet og vend æblebådene i. Serveres med yoghurt, som kommes på i skefulde og drysses med karry.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside