Birthe's Madside

 

Skinkewienere med hvidvinskartoffelsalat
4 personer
  • 4 skinkeschnitzler (ikke for tykke)

  • 3-4 spsk mel

  • salt

  • peber

  • 1 spsk olie og 25 g smør til stegning

  •  

  • Pynt:

  • 4 skiver citron- eller limeskiver

  • høvlet peberrod

  • kapers

  •  

  • Hvidvinskartoffelsalat:

  • ¾ kg kogte små kartofler

  • 1 løg

  • 1 gul eller rød peberfrugt

  •  

  • Marinade:

  • ¾ dl olie

  • 1 dl tør hvidvin

  • salt

  • peber

Begynd med kartoffelsalaten, den skal helst trække i ½-1 time. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Hak løg og peberfrugt. Bland grønsagerne i en skål. Pisk marinaden sammen og hæld den over.

Vend skinkeschnitzlerne i mel blandet med salt og peber. Varm smør og olie på en pande og steg schnitzlerne i 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Pynt schnitzlerne med citronskiver, peberrod og kapers.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside