Birthe's Madside

 

Skovhuggerkoteletter
4 personer
  • 4 pæne tykke svinekoteletter

  • salt

  • peber

  • 3-4 løg

  • 3 belle boskoop-æbler

  • 1 tsk timian

  • 20 g smør

Pil løgene og skræl evt. æblerne. Skær løgene i både og svits dem i 3-4 minutter på en pande i smørret. Skær æblerne i tynde både og kom dem på panden sammen med timian. Steg vidre i 4-5 minutter, til æblerne og løg er møre. Tag løgblandingen af panden og hold den varm under folie. Stil koteletterne samlet på højkant med fedtsiden nedad på den varme pande. Steg dem nogle minutter på fedtsiden og læg så koteletterne ned på panden. Drys med salt og peber og steg dem i 4-5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen. Tag panden fra varmen og lad koteletterne hvile lidt, inden de serverer dem med løgblandingen og kartofler eller groft brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside