Birthe's Madside

 

Skyttehusets flæskegryde
4 personer
  • 12-14 skiver magert brystflæsk uden svær

  • 16 svesker

  • 2 æbler

  • 1 spsk smør

  • tørret timian

  • salt

  • peber

  • 3 dl vand

  •  

  • Sovs:

  • 2 dl kaffefløde

  • kulør

  • jævning

  •  

  • Serveres med:

  • Kogte kartofler og en råkostsalat, gerne med revne æbler og gulerødder

Flæskeskiverne letsteger i brunet smør sammen med æbler, der er skrællet og uden kernehus, og svesker. Vand, timian, salt og lidt peber tilsættes og det hele småsteger i 30 minutter. Så blandes fløde og kulør i sovsen, der jævnes og smages til. Mættende med rugbrød og kartofler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside