Birthe's Madside

 

Slagtermesterens flæskegryde
4 personer
  • 400-500 g flæskekød fra skinken skåret i strimler

  • 1 hakket løg

  • 1-2 æbler i terninger

  • smør

  • 2 tsk karry

  • 2 tomater i småstykker

  • salt

  • peber

  • 1 spsk mel

  • 3 dl hønsebouillon

  • 2 dl piskefløde

  •  

  • Pynt:

  • klippet persille

  • serveres med løse ris eller kartoffelmos

I brunet smør steges løg, æble og tomat med karry. Derefter blandes kødet i, brunes og pudres med mel, og bouillon tilsættes. Steges, til kødet er mørt, ca. 30 minutter. Prøv med en gaffel. Piskefløden blandes i, sovsen smages til med salt og peber, og retten serveres med ris eller kartoffelmos.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside