Birthe's Madside

 

Små stegte kødboller med løvstikke
  • Fars:

  • 250 g hakket svinekød

  • salt

  • 1 æg

  • 1 dl rasp

  • 1 dl mineralvand

  • 1 bakke  frisk, letsnittet løvstikke

  • peber

  • 3 spsk Dragsteds oliemargarine

  • 200 g champignoner

  • 8 dl hønsebouillon

  • ¾ dl piskefløde

  • 300g frosne broccolibuketter

Ælt kødet med salt og tilsæt de øvrige ingredienser til farsen. Varm fedtstoffet på en pande, form kødboller og brun dem godt, inden skivede champignoner kommes imellem. Lad det stå og småstege i 12 minutter, men bland rundt af og til.

Tag kødbollerne op og kom bouillonen på panden. Lad det koge kraftigt nogle minutter, inden fløden hældes i. Krydr med salt og peber. Server kødbollerne i saucen med nykogt broccoli og kartofler til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside