Birthe's Madside

 

Søndagskoteletter
Hovedretter - Personer: 4
  • 4 Svinekoteletter
  • 2 spsk Margarine
  • Salt, peber
  • Timian, merian
  • 1 dl Rødvin
  • 400 g kogte Kartofler
  • 1 Løg
  • 1 Fed hvidløg
  • 2 spsk Olie
  • Hakket persille
  • Peberrodssmør
  • 2 spsk Smør
  • 1 spsk Fint reven peberrod
  • Citronsaft

Steg koteletterne pænt brune på hver side. Krydr godt og tilsat rødvinen. Lad kødet stege smat i ca. 6-8 min Skær kartofler i skiver, hak løg og hvidløg. Svits i olie til kartoflerne er sprøde. Anret kartofler og løg pa et varmt serveringsfad og drys med hakket persille. Læg koteletterne ovenpa og pynt med lidt peberrodssmør. Server rødvinsskyen til.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Annelise Nielsen, 24 Oct 93

 

 

Birthe's Madside