Birthe's Madside

 

Spaghettibiksemad
  • 200g stegt flæskesteg (rest)
  • 6 stilke blegselleri
  • 2 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tomater
  • ½ dl tomatketchup
  • 400 g kogt, kold spaghetti
  • salt
  • peber
  • Sovs:
  • 3 dl mælk
  • lys sovsejævner

Skær stegen i små terninger og krydr dem med salt og peber. Skær blegselleri i tynde stykker. Pil løgene og skær dem i store terninger. Skær tomaterne i terninger. Varm olien i en dyb pande og rist selleri, løg, tomater under omrøring i 4 minutter. Bland kødet i sammen med tomatkechup og lad det riste let sammen. Skær spaghettien igennem et par gange, rør den i og krydr med salt og peber og lad retten varme igennem. Kom den over i et varmt serveringsfad. Sovs: Kog gryden af med mælken, jævn den med sovsejævner og smag til med salt og peber. Server retten ledsaget af sovsen.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside