Birthe's Madside

 

Spaghetti med strimelkød
4 personer
  • 400 g nakkefilet

  • 1 tsk rosmarin

  • ¼ tsk malet peber

  • 2 spsk kinesisk soja

  • 1 spsk citronsaft

  • 1 porre

  • 2 dl vand

  • ½ bouillonterning

  • 1 spsk koncentreret tomatpuré

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1½ spsk mel

  • ½ dl creme fraiche

Skær kødet i fine strimler. Knus rosmarin i en morter og bland den med peber, kinesisk soja og citronsaft. Hæld denne krydderiblanding over kødet og bland det hele godt. Lad det trække i ca. 10 minutter. Rens porren og skær den i tynde skiver. Bring vand og bouillonterning i kog i en gryde. Tilsæt kødet og lad det koge 5-6 minutter ved svag varme. Kom porreskiverne i gryden og lad det koge vidre 3-4 minutter. Rør mel og creme fraiche sammen og hæld denne jævning i gryden. Varm det hele igennem, tilsæt 1 fed presset hvidløg og smag til med salt og peber. Server kødet til spaghetti sammen med en skål grøn salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside