Birthe's Madside

 

Spaghetti milanese
4 personer
  • 1 løg

  • 1 fed hvidløg

  • 250 g champignoner

  • 2 spsk olie

  • 100 g kogt røget skinke

  • 1 dåse hakkede tomater

  • salt

  • peber

  • 50 g reven parmesanost

  • 300-400 g spaghetti

Hak løg og hvidløg og svits dem et par minutter i olien, uden at de tager farve. Skær champignonerne i skiver og svits dem med, til en del af væden er fordampet. Skær skinken i strimler og kom den i gryden sammen med tomaterne. Varm det igennem og smag det til med salt og peber. Kog spaghettien al dente og lad den drype af i en sigte. Kom den i en varm skål og hld saucen over. Drys lidt af osten over og server resten til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside