Birthe's Madside

 

Spansk Gullash
5 portioner
  • 750 g Svinekød
  • 1 stort Løg
  • 1 ts Karry
  • 1 ts Paprika
  • 250 g Frosne perleløg
  • 1 pk Bacon 150g
  • 250 g Cocktailpølser
  • Reven ost
  • Rasp
  • Bouillon
  • Smør

Kød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry. Hældes i en gryde og bouillon hældes over så det lige dækker. Perleløg hældes ved, inden det er mørt. Retten skal koge i ca. 1 time 15 min. sammenlagt. Retten jævnes med fløde eller meljævning og hældes i et ildfast fad. Bacon steges på panden og derefter svitses champignon og cocktailpølser let i baconfedtet. Bacon, champignon og pølser fordeles oven på fadet, drysses med reven ost(mild), rasp og smørklatter, gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til overfladen er gylden og sprød. Hertil kan servers ris og / eller salat.

Kilde: Kim Spur jan 95.

 

 

Birthe's Madside